Seleccionar página

Dante Descans

T’ajudem a descansar millor

Coixins ecològics que es ‘recarreguen’ amb el sol

 

 

Sí, hi ha els coixins ecològics i a Dante Descans els tenim. La creixent consciència sobre la necessitat de respectar i cuidar el medi ambient provoca que no només mirem amb mil ulls el que mengem; en quins embolcalls venen o en quin contenidor de reciclatge es dipositen quan els llencem.

Ara, per sort, anem més enllà i fem servir productes com la fibra de miraguà per elaborar un dels objectes més sagrats per a nosaltres: els coixins. Es tracta d’una fibra vegetal molt fina que prové del Kapok, arbre que produeix una flor de la qual, convertida en fruit, s’extreu la fibra natural.

La fibra de miraguà és molt suau, cotonosa, elàstica, lleugera, té una gran flexibilitat, és impermeable i de poc pes. De fet, s’utilitza també per fabricar teixits i cinturons salvavides gràcies a la seva bona flotabilitat.

Aquest tipus de material no fa calor al contacte amb el cos, ja que es tracta d’un producte totalment natural i, com a tal, quan perd una mica de volum pel seu ús prolongat, en té prou amb exposar-se al sol per recuperar la seva esponjositat natural.

Com et quedes? Si no ens creus, vine al 114 del carrer Dante Alighieri, a Horta, i podràs veure-ho amb els teus propis ulls.

On som?

Dante Alighieri 114
08032 Barcelona

93 357 37 57

693 701 679

dantedescans@gmail.com

Què necessites?

6 + 10 =

Dante Descans