Seleccionar página

Dante Descans

T’ajudem a descansar millor

Digues-me com dorms i et diré quin coixí necessites

 

 

Hi ha tants mites sobre com se suposa que és el coixí perfecte que podria escriure’s un llibre. Mentrestant, nosaltres ens limitem a donar una mica de llum sobre l’assumpte per ajudar-te a aconseguir un descans millor i, per a això, et desvelarem un secret: no es tracta de la forma del coixí, sinó de la manera en què dorms tu.

¿Sorprès? Doncs hi ha més: per dormir bé, han d’estar alineats cap, coll i columna vertebral. D’aquesta manera, els músculs es relaxaran i afavoriran el bon descans.

  • Si dorms de costat: tria un coixí mig alt, d’uns 12 centímetres. A major corpulència, suposadament major altura del coixí, però tot depèn del teu matalàs: si és més tou, baixarà més la teva espatlla i no et caldrà tan farcit com el que et caldrà si és més dur.
  • Si dorms cap per amunt: tria un d’uns 9 o 10 centímetres, més baix que les espatlles i d’una duresa mitjana.
  • Si dorms cap per avall: tria un més aviat baix, d’uns 7 centímetres i, sobretot, recorda anar aixecant el cap del coixí de tant en tant per respirar. Una altra opció és dormir sense coixí i així evites tensions a les cervicals.

Si aquestes claus generals no et serveixen perquè dorms amb el braç sota el coixí; amb el coixí abraçat entre els teus braços i les cames; amb el coixí com a mètode de separació entre tu i el teu cònjuge per marcar territori o sota els peus per millorar la circulació de les cames, llavors el millor és que et passis per la nostra botiga i les provis totes.

D’aquesta manera et podrem assessorar personalment també sobre el tipus de farciment que et convé (de fibra, siliconat, de vesc, perfilat…). Recorda que els coixins també necessiten ser transpirables per evitar la suor i les incomoditats a l’hora de dormir.

Si esculls el que millor s’adapta a tu, podràs consultar amb ell totes les decisions importants que hagis de prendre sense penedir-te. Donem fe.

On som?

Dante Alighieri 114
08032 Barcelona

93 357 37 57

693 701 679

dantedescans@gmail.com

Què necessites?

9 + 10 =

Dante Descans