Seleccionar página

Dante Descans

T’ajudem a descansar millor

Dorm com un tronc també a l’estiu

 

 

Si ets del Club dels Defensors de l’Estiu i la seva Caloreta (CDEC) t’hauran dit alguna vegada, en plena onada de calor, la mítica frase: “No volies calor? Doncs aquí la tens. I ara què tal portes això de no dormir?”.

Per poder contestar dignament i educadament, com si realment fos culpa teva que fa calor, et proporcionem alguns arguments sobre la importància de cuidar el teu descans en èpoques tan sensibles per al somni com l’estiu:

  • Argument núm. 1: «Trio peces transpirables». És la regla número u a Dante Descans: tant el coixí com el matalàs han de ser transpirables per evitar que la calor s’amuntegui dins, afavoreixi la teva sudoració i, amb ella, l’augment de la teva desesperació.
  • Argument núm. 2: «El meu matalàs és de molles». Són una de les millors opcions, ja que alleugen la pressió del cos i permeten circular lliurement l’aire a l’interior del matalàs.
  • Argument núm. 3: «El meu matalàs és viscoelàstic». Encara que aquest material no transpiri tant, hi ha diverses opcions també molt vàlides com combinacions amb visco gel o amb capes fines on no t’enfonsis tant al tombar-te.
  • Argument núm. 4: «Faig servir protectors de teixits naturals». Si a més d’optar pels matalassos i coixins citats aportes una funda protectora fabricada amb teixits naturals com el cotó o el bambú, ni notaràs les onades de calor. Almenys a les nits…
  • Argument núm. 5: «Dormo a la banyera envoltada de glaçons». És la millor opció si no tens en compte res del que t’hem explicat en aquesta Newsletter.

Passa’t per la nostra botiga i prova els matalassos i coixins més fresquets. No abandonis el Club dels Defensors de l’Estiu i la seva Caloreta!

On som?

Dante Alighieri 114
08032 Barcelona

93 357 37 57

693 701 679

dantedescans@gmail.com

Què necessites?

8 + 8 =

Dante Descans