Seleccionar página

Dante Descans

T’ajudem a descansar millor

Estàs tractant bé al teu matalàs?

 

 

Sí, un matalàs també necessita les seves cures. A tu no et suposarà massa temps, però a ells pot allargar-los la vida i, tot i que per a molts és una dimensió desconeguda, hi ha alguns trucs amb els quals pots aconseguir-ho.

El primer, i més aclamat per la veu de l’experiència, és donar-li la volta, sempre que es tracti d’un matalàs de molles. Com més vegades el giris, més durarà, ja que no adoptarà la forma de cada persona que dorm en ell i no es xafarà més d’un costat que de l’altre. Però no només cal girar-lo de dreta a esquerra, sinó també de dalt a baix (cap-peus).

Els tres primers mesos, és aconsellable donar-li la volta bastant sovint, cada 15 dies aproximadament, ja que és quan s’estan asseient els farcits que formen el matalàs. A partir del quart mes, l’idoni seria fer-ho cada trimestre.

Si el teu matalàs és viscoelàstic, el normal és que porti una capa del mateix material per la part superior, de manera que ha d’anar sempre cap amunt. Això sí, caldrà donar-li la volta de cap a peus i al revés.

Encara que sembli un gest sense importància, la veritat és que aquestes subtils cures al matalàs poden allargar la seva existència (i els nostres estalvis) molt més temps. És com per pensar-s’ho…

On som?

Dante Alighieri 114
08032 Barcelona

93 357 37 57

693 701 679

dantedescans@gmail.com

Què necessites?

1 + 1 =

Dante Descans