Seleccionar página

Dante Descans

T’ajudem a descansar millor

Regala’t una esquena nova per Nadal

 

 

La columna vertebral és l’eterna castigada tot i complir una de les funcions més importants del cos. Tots els nostres òrgans estan relacionats amb ella, però no la cuidem prou.

Per això, a Dante Descans tenim matalassos amb el sistema Transpiral Titanium, fabricat amb les últimes tecnologies i compost d’un material suau, adaptable i transpirable. Està format per microcèl·lules obertes que actuen com a infinits micromolles que alleugen la pressió del cos, permeten circular lliurement l’aire a l’interior del matalàs i afavoreixen la reducció dels canvis posturals en descansar.

L’estructura interior dels seus elements és de forma cònica per millorar la distribució del pes i aconseguir, així, una total independència dels llits. Els seus beneficis són múltiples:

  • Millora la qualitat de la son: gràcies a l’efecte microclima, es redueixen els moviments corporals durant el descans.
  • Redueix la rigidesa i mal de coll: proporciona una acollida suau i progressiva que ajuda a alleujar la tensió acumulada en aquesta zona.
  • Alleuja els dolors d’esquena: exerceix una mínima pressió sobre el nostre cos i proporciona una millor circulació sanguínia.
  • Alleuja els dolors lumbars: ofereix una major fermesa a la zona lumbar, impedint que els malucs s’enfonsin en el matalàs.

Vine a provar-los i dóna-li una segona vida a la teva esquena!

On som?

Dante Alighieri 114
08032 Barcelona

93 357 37 57

693 701 679

dantedescans@gmail.com

Què necessites?

5 + 15 =

Dante Descans