Seleccionar página

Dante Descans

T’ajudem a descansar millor

Sis consells per comprar un matalàs nou

 

 

Quins aspectes cal tenir en compte per canviar de matalàs? És l’eterna pregunta a la qual ens enfrontem (gairebé) cada dia. Per això volem compartir amb tu aquesta llista que hem batejat com Les Regles Sagrades del matalàs nou. Pren nota:

  1. Pes: és un dels factors determinants en la durada del matalàs, com més pes hagi de suportar, més ferm i dens haurà de ser.
  2. Temperatura: els matalassos massissos (escumes, làtex, visco…) són més calorosos que els de molles perquè aquests últims transpiren millor.
  3. Posició: si sempre dorms cap per amunt, tria un matalàs més ferm. Si dorms de costat, necessitaràs un més flexible que s’adapti al contorn del teu cos. Si canvies molt de postura dormint, tria un en què no et costi massa girar-te.
  4. Experiència personal: compara el matalàs de la nostra botiga amb el de casa teva o algun en què et sentis còmode i pregunta’t si t’agradaria que fos més rígid, que et mantingui l’esquena més elevada o que et reculli millor el contorn del cos. Prova-ho de costat i nota si sents una pressió excessiva en maluc i espatlles.
  5. Edat: els matalassos dels nens han de ser ferms, ja que la seva esquena s’està desenvolupant i necessita un bon suport. Les persones d’edat avançada necessiten un més aviat flexible per evitar els punts de pressió: comoditat i confort abans que res.
  6. Compra: un matalàs no és una peça de decoració, és un element de salut que utilitzes cada dia durant bastants hores. No ho compris per internet, tria una botiga on puguis veure-ho i provar-ho.

T’esperem a Dante Descans perquè provis els nostres matalassos tot el que vulguis.

On som?

Dante Alighieri 114
08032 Barcelona

93 357 37 57

693 701 679

dantedescans@gmail.com

Què necessites?

3 + 11 =

Dante Descans